Skip to main content

Mijn manier van werken

Kiest u ervoor om van mijn administratieve diensten gebruik te maken, dan bepalen wij in overleg wanneer en hoe u uw administratie aanlevert en binnen welke termijnen ik deze zal afhandelen. En natuurlijk geldt bij mij: afspraak is afspraak. De diensten worden dan ook binnen de afgesproken termijnen geleverd.

Tevens informeer ik u over uw rechten en plichten en adviseer ik u over een effectieve inrichting van uw administratie. Uiteraard ‘denk' en ‘luister' ik mee over de mogelijkheden van uw bedrijf. U kunt uw administratie uitbesteden op basis van declaratie gewerkte uren of een vaste totaalprijs per jaar.

Daarin zijn er 3 keuzemogelijkheden:

Klantenbestand

Mijn klantenbestand is zeer uiteenlopend. Het kleinbedrijf in uiteenlopende branches als kappers, horeca, zzp'ers, detailhandel, zakelijke dienstverlening en autobranche. Maar ook in de non-profitsector (welzijnsinstellingen en sportverenigingen) ben ik vertegenwoordigd. Verenigingen, stichtingen en eenmanszaken met en zonder personeel. Ook startende ondernemingen worden professioneel ondersteund. Particulieren maken gebruik van de mogelijkheid hun aangifte inkomstenbelasting (digitaal) door mij te laten verzorgen.

Mijn manier van werken